Έρευνα Google: Ποιο μικρό site θα ψήφιζες;

Google survey

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά η Google έχει ανοιχτή ψηφοφορία με ερώτημα "Ποιο μικρό Site θεωρείτε ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης;"

Στις 28 Αυγούστου 2013 ο Matt Cutts εξέπληξε με το Tweet του για την, ανοιχτή σε όλους, ψηφοφορία της Google. Πολλοί πίστεψαν ότι ο λογαριασμός του Twitter του παραβιάστηκε, ή ότι πρόκειται για ένα αστείο! Όσο έκπληξη όμως και αν προκαλεί αυτό, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί όποιος θέλει να λάβει μέρος και να ψηφίσει.

Google survey for better ranking

Το θέμα της έρευνας έχει ως εξής: "Η Google θα ήθελε να ακούσει από εσάς, ποιο μικρό αλλά υψηλά ποιοτικό Site προτείνετε, το οποίο θα μπορούσε να είχε υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης." Η Google τονίζει ότι πρόκειται απλά για ένα Feedback σε αυτό το σημείο και ότι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας δε θα επηρεάσει την κατάταξη.

Στην έρευνα μπορεί όποιος θέλει να εισάγει το σύνδεσμο μιας ιστοσελίδας και να δικαιολογήσει για ποιο λόγο αυτή θα άξιζε να προσπεράσει τα άλλα Sites στα αποτελέσματα αναζήτησης, καθώς και τι την κάνει καλύτερη.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στην έρευνα ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1Czwk15Yc_-zcnnlvqTuspEnz2Sn3Aw2JxhkWvoVxVS4/viewform