Η Freelancer έρχεται στην Ελλάδα

Freelancer Greece Icon

Η Freelancer.com αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2013 με σκοπό να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης και θέλει να ακούσει την ιστορία σας!

Τι είναι η Freelancer.com;

Η Freelancer αποτελεί το διασημότερο outsourcing – crowdsourcing marketplace σε όλο τον κόσμο. Έχοντας στο δυναμικό της πάνω από 6,7 εκατομμύρια εργοδότες και freelancers σε πάνω από 234 χώρες, έχει συμβάλει σε αμέτρητα projects αξίας πάνω από μισό δις δολάρια! Με απλά λόγια, εργοδότες από όλο τον κόσμο απευθύνονται στην Freelancer για να βρουν το κατάλληλο άτομο που θα ολοκληρώσει ένα project, ενώ παράλληλα freelancers από οποιαδήποτε χώρα εργάζονται από το σπίτι τους online κερδίζοντας χρήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ολόκληρο το εισόδημά τους. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο άρθρο: Εργασία από το σπίτι ως Freelancer.

Η επίσκεψη της Freelancer στην Ελλάδα.

Η Freelancer.com θα προβληθεί σε μερικά από τα πιο ισχυρά μέσα ενημέρωσης στην τηλεόραση και σε εφημερίδες και θα προβάλει κάποιες από τις δικές σας ιστορίες. Αυτή τη στιγμή καλεί τις εταιρίες ή τους ελεύθερους επαγγελματίες (Freelancers) που έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία το site της Freelancer.com να επικοινωνήσουν μέσω email απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις ιστορίες σας μπορεί να προβληθούν στην τηλεόραση και στις εφημερίδες και να αποκτήσετε σημαντική προώθηση!

Πως θα ακουστεί η ιστορία σας;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαντήσουν το παρακάτω απλό ερωτηματολόγιο συμπεριλαμβάνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας τους και να το αποστείλουν στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για τους εργοδότες-επιχειρήσεις που έχουν προσλάβει freelancers:

What is the name of your business and what does it do?
Why do you use Freelancer? What benefits has it given to your business?

Για τους Freelancers που έχουν ολοκληρώσει κάποια projects:

What jobs have you completed on Freelancer?
In which country were the employers based?
How old are you?
Why did you sign up to Freelancer.com?
Would you recommend Freelancer and, if so, why?