Διαγωνισμός Click Money για 170 ευρώ μετρητά [Έληξε]

Διαγωνισμός με μετρητά

Το clickmoney.gr δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν το συνολικό ποσό των 170 ευρώ σε μετρητά, μετά από κλήρωση!

Νικητές Διαγωνισμού clickmoney:

100€ κέρδισε ο χρήστης με facebook name: Xrusalia Labrou (Χρύσα Λάμπρου)

50κέρδισε ο χρήστης με facebook name: Jenny Psarraki (Τζένη Ψαρράκη)

20κέρδισε ο χρήστης με facebook name: Alex Lou (Αλέξιος Συγκούνας)

Διαγωνισμός.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να κάνεις ένα Facebook Like και Share. Με δυο μόνο click μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση!

 

Bookmark and Share

Χρηματικό έπαθλο.

Η κλήρωση θα αναδείξει τρεις τυχερούς αναγνώστες του clickmoney.gr οι οποίοι θα μοιραστούν 170 ευρώ σε μετρητά.

Ο 1ος θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 100 ευρώ!

Ο 2ος το χρηματικό έπαθλο των 50 ευρώ!

Και ο 3ος 20 ευρώ!

 

Έναρξη - Λήξη διαγωνισμού.

Έναρξη: 10 Ιανουαρίου 2013

Λήξη: 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:59

Διαδικασία διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα γίνεται καταγραφή των στοιχείων σε ένα φύλλο εργασίας Excel με αύξοντα αριθμό. Ο αύξων αριθμός θα είναι μοναδικός και θα αντιστοιχεί ένας σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Αυτός ο αριθμός θα εισαχθεί σε ηλεκτρονική κληρωτίδα. Με το πέρας του διαγωνισμού και εντός επτά ημερών, αφού έχουν καταγραφεί όλα τα στοιχεία, θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός δυο ημερών από τη δημοσίευσή της. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα αναρτηθούν εδώ.

Κλήρωση.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικό τρόπο τυχαίου υπολογισμού με τη βοήθεια του random.org. Άμεσα θα γίνει η αντιστοίχιση των τριών τυχερών, οι οποίοι θα γνωστοποιηθούν για λόγους διαφάνειας.

Νικητές του διαγωνισμού

Οι τρεις τυχεροί οφείλουν να επικοινωνήσουν μέσω email με το clickmoney στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βρίσκεται στο contact us και να δώσουν το ονοματεπώνυμό τους και τη διεύθυνση που θα σταλεί η ταχυδρομική επιταγή. Τα ονοματεπώνυμα των τυχερών θα δημοσιοποιηθούν σε αυτή τη σελίδα, ενώ η διεύθυνση θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την ταχυδρόμιση της επιταγής.

Όροι διαγωνισμού.

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν Facebook account και μένουν στην Ελλάδα, είτε είναι Έλληνες του εξωτερικού αλλά μπορούν να δηλώσουν πραγματική ελληνική διεύθυνση και μπορούν να παρεβρεθούν σε αυτή για να παραλάβουν την ταχυδρομική επιταγή εντός των συνόρων.

2. Η ομάδα του clickmoney και τα συγγενικά της πρόσωπα δε δικαιούνται να λάβουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό.

3. Το έπαθλο δε μπορεί να μεταβιβαστεί σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

4. Σε περίπτωση μη παραλαβής της επιταγής από το πρόσωπο που ανακυρήχθηκε νικητής, δε θα γίνει δεύτερη ταχυδρόμιση και ακυρώνεται το έπαθλο.

5. Το clickmoney.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να παρατείνει το διαγωνισμό σε περίπτωση μικρής συμμετοχής ή να τροποποιήσει μερικώς τους όρους του διαγωνισμού κατόπιν σχετικής ανάρτησης.

6. Με το πέρας του διαγωνισμού, την ημερομηνία και ώρα που έχει οριστεί, δε θα θεωρηθεί έγκυρη οποιαδήποτε νέα συμμετοχή.