Απλός τρόπος για να κερδίσεις λεφτά από emails

Email Marketing Method

Απλή μέθοδος με την οποία μπορείς να κερδίσεις χρήματα στέλνοντας μαζικά emails, χωρίς κανένα κόστος!

Η Μέθοδος

Χρησιμοποιούμε τις εταιρίες που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες προώθησης μαζικών emails και δημιουργούμε ένα email μήνυμα, με τη μορφή ενός newsletter, που περιέχει κουπόνια και προσφορές από ένα Affiliate Network. Χωρίζουμε τις επαφές μας σε 100άδες και χωρίς να κάνουμε spam, αποστέλλουμε περίπου 100 emails την ημέρα παρατηρώντας τα στατιστικά της προώθησης. Αν τα περισσότερα emails δεν ανοίχτηκαν, αλλάζουμε τον τίτλο ή την περιγραφή με κάτι πιο ελκυστικό.

 

Δυο πράγματα που θέλουν προσοχή!

Δε συνίσταται να στέλνουμε στα ίδια πρόσωπα πάνω από ένα email το μήνα, καθώς μπορεί να θεωρηθεί spam και να έχουμε παταγώδης αποτυχία.

Διαβάζουμε προσεκτικά τους όρους προώθησης των προσφορών, διότι ενδέχεται να στοχεύουν σε συγκεκριμένες χώρες.

 

Βήματα

  • Βήμα 1ο: Επιλέγουμε ένα ή περισσότερα Affiliate Networks για να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές.
  • Βήμα 2ο: Χρησιμοποιούμε τα δωρεάν Trials από τη Λίστα με τις εταιρίες που δίνουν δωρεάν αποστολή Newsletter που βρίσκεται στο άρθρο Δωρεάν email marketing software.
  • Βήμα 3ο: Σχεδιάζουμε ένα email template με το Drag n Drop Editor, που μας παρέχεται δωρεάν και από τις δυο πλατφόρμες και τοποθετούμε με εικόνες και κείμενο τις προσφορές.
  • Βήμα 4ο: Αυτοματοποιούμε τη διαδικασία προώθησης των emails στις επαφές που θέλουμε και αποστέλλουμε ως Newsletter ή απλό μήνυμα.
  • Βήμα 5ο: Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα ανανεώνουμε τις προσφορές στο ήδη υπάρχον template και αποστέλλουμε ξανά.

 

Πιθανά κέρδη

Τα κέρδη από αυτή τη μέθοδο δε μπορούν να προσδιοριστούν επακριβώς, γιατί εξαρτώνται από το ποσό της προμήθειας που δίνει η κάθε προσφορά και από την ανταπόκριση των επαφών. Κατά μέσο όρο όμως μπορούμε να υπολογίσουμε ότι τα κέρδη μας θα κυμαίνονται περίπου σε (1% με 4%) * σύνολο των emails * προμήθεια. Το 1% με 4% προκύπτει εμπειρικά και μπορεί να διαφοροποιηθεί σε κάθε περίπτωση.