Πως βγάζεις έξυπνα χρήμα από CPA;

Affiliate Marketing Figures

Ένας έξυπνος τρόπος για να βγάλουμε χρήματα από CPA Offers χωρίς να έχουμε ιστοσελίδα.

Μέθοδος

Επιλέγουμε ένα CPA Affiliate πρόγραμμα με στόχευση στις ΗΠΑ που να πληρώνει πάνω από $2 για κάθε εγγραφή. Μπαίνουμε στο αγαπημένο μας Fiverr στην κατηγορία “Online Marketing” και επιλέγουμε ένα Gig το οποίο να προωθεί Links στο Twitter και στο Facebook σε χιλιάδες Followers. Κάνουμε “Order now” δίνοντας το Affiliate Link με μια καλή περιγραφή και απολαμβάνουμε τις προμήθειες!

Τι πρέπει να προσέξω για να επιλέξω ένα Gig;

 • Διαπιστώνουμε ποια είναι η χώρα προέλευσης του χρήστη. Στις περισσότερες περιπτώσεις κατάγονται από Αμερική, οπότε οι περισσότεροι Followers τους θα είναι Αμερικάνοι. Αυτό μας συμφέρει γιατί για USA υπάρχουν αμέτρητα CPA Offers που πληρώνουν αρκετά χρήματα.
 • Παρακολουθώντας τα Gigs, θα διαπιστώσουμε ότι ο αριθμός των Followers κυμαίνεται από 60.000 έως και 50.000.000! Οπότε όσο περισσότεροι, τόσο περισσότερες πιθανότητες για μεγαλύτερα κέρδη.
 • Στην περιγραφή κάθε Gig πρέπει να προσέξουμε αν αναφέρεται κάποια πληροφορία για τους Followers, ώστε να διαλέξουμε ένα σχετικό CPA. Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε είναι αν οι Followers είναι άνδρες ή γυναίκες, αν είναι σε Facebook Group σχετικό με τεχνολογία, διατροφή κλπ.
 • Κάποιες σημαντικές πληροφορίες είναι: Αν παρέχεται αποδεικτικό στοιχείο μέσω Screenshot και αν δεν διαγράφεται το Link μας.

Πως διαλέγω CPA Offer;

Για να διαλέξουμε κάποιο CPA Offer, θα πρέπει αρχικά να έχουμε πρόσβαση σε ένα Affiliate Network με πολλά CPA προγράμματα.

Μερικά προτεινόμενα Networks που διαθέτουν μεγάλο κατάλογο με CPA Offers, όπως “Get Free Coupons”, “Free Giveaways”, “Free Software Downloads”, “Surveys”, “Trials”, “Sweepstakes” και πολλά άλλα είναι τα εξής:

 

Τρία πολύ σημαντικά στοιχεία που πρέπει να δούμε στην περιγραφή του CPA:

 • Να επιτρέπει την προώθησή του στα Social Media!
 • Να είναι ελκυστικό με καλή ιστοσελίδα!
 • Να πληρώνει καλά για κάθε εγγραφή!

Βήματα

 • 1ο: Κάνουμε ένα λογαριασμό στο Fiverr.
 • 2ο: Πηγαίνουμε στην κατηγορία “Online Marketing” και μελετάμε τα Gigs για προώθηση Links στις υποκατηγορίες "Social Marketing" και "Get Traffic".
 • 3ο: Επιλέγουμε ένα CPA Offer από τα Affiliate Networks.
 • 4ο: Αν δεν θέλουμε να είναι ορατό το Affiliate Link χρησιμοποιούμε μια υπηρεσία URL shortener, όπως το bitly.com
 • 5ο: Γράφουμε ένα μικρό κείμενο για την περιγραφή του CPA Offer, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως: “Never seen before”, “Be one of the few to have this”, “Have to see this”, κλπ.
 • 6ο: Επιστρέφουμε στο Fiverr και κάνουμε “Order Now” στο Gig που επιλέξαμε. Μόλις πληρώσουμε τα $5 στο Fiverr, ανοίγει το παράθυρο που εισάγουμε την περιγραφή και το Affiliate Link.
 • 7ο: Περιμένουμε να δημοσιευτεί και μετράμε τα κέρδη μας!

Κέρδος

Η μέθοδος που περιγράφεται έχει κόστος $5. Για αυτό το λόγο επιλέγουμε ένα CPA Offer που να δίνει προμήθεια $2 και πάνω, έτσι ώστε να κάνουμε απόσβεση χρημάτων με 2 μόνο εγγραφές. Αν υποθέσουμε ότι το CPA δημοσιευτεί σε 100.000 Followers, τότε θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 10 εγγραφές, οι οποίες θα μας αποφέρουν το λιγότερο $20. Βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο να κερδίσουμε και 10 φορές πάνω το ποσό που δαπανήσαμε εάν το CPA είναι έστω και λίγο στοχευμένο!

Σημαντικές επιπλέον πληροφορίες!

Μετά από δοκιμές αυτής της μεθόδου έχουμε να επισημάνουμε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες:

 • Στα Gig που αφορούν προώθηση σε πολυπληθή Facebook Groups ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα με τα Affiliate Links και να μη μπορούν να δημοσιευτούν. Πιστεύουμε ότι το Facebook μπλοκάρει τους χρήστες που το παρακάνουν με τα Affiliates. Σε αυτή την περίπτωση ζητάμε από το χρήστη Refund.
 • Στο Fiverr το Refund, δηλαδή η διαδικασία να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας, γίνεται πολύ γρήγορα και άμεσα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει Refund είναι να έρθουμε σε επικοινωνία με τον χρήστη που κλήθηκε να εκτελέσει την παραγγελία μας και να του ζητήσουμε να την ακυρώσει. Όταν την ακυρώσει επιβεβαιώνουμε από κοινού και τα $5 προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό μας στο Fiverr.