Μια ιδιαίτερη μέθοδος για να βγάλεις λεφτά Online

Figure is thinking how to make money

Ένας έξυπνος τρόπος για να βγάζεις λεφτά Online κάθε μέρα, συνδυάζοντας το Fiverr και το Gigbucks.

Το σκεπτικό της Μεθόδου

Όσοι διαβάζουν στο clickmoney την κατηγορία easy money online, θα έχουν γνώση της μεθόδου Fiverr - Freelancer, όπου μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα Online αναπαράγοντας υπηρεσίες. Αυτή τη φορά βρήκαμε ένα ακόμα τρόπο να βγάλουμε λεφτά, χρησιμοποιώντας το Fiverr και ένα κλώνο του, το Gigbucks.

Το Gigbucks είναι ουσιαστικά ένα παρόμοιο Site με αυτό του Fiverr, με τη διαφορά ότι μπορείς να κάνεις δουλειές με κέρδος από 5$ έως 50$. Χωρίς πολλή σκέψη μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ακριβώς η ίδια υπηρεσία κοστίζει 5$ στο Fiverr και 5$ έως 50$ στο Gigbucks. Οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πουλήσουμε μια υπηρεσία στο Gigbucks, την οποία θα αναλάβει άλλος στο Fiverr. Εμείς απλά θα κάνουμε το μεσάζοντα και θα βάλουμε στην Paypal μας τη διαφορά του κόστους!

Το καλό κομμάτι αυτής της μεθόδου είναι ότι πρώτα θα πληρωθούμε (σε διάρκεια 3 ημερών) και μετά θα πληρώσουμε για την υπηρεσία. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι, γιατί κάποιος να πληρώσει την ίδια υπηρεσία στο Gigbucks περισσότερο και να μην πάει απευθείας στο Fiverr; Η απάντηση στηρίζεται στο γεγονός ότι, επειδή εσύ γνωρίζεις την ύπαρξη του Fiverr δε σημαίνει ότι αυτοί που μπαίνουν στον κλώνο του το γνωρίζουν. Ακόμα και στην περίπτωση που το γνώριζαν, πολύ δύσκολα να γνώριζαν ότι κάνεις μεταπώληση υπηρεσιών!

Προοπτική κέρδους

Αν υποθέσουμε ότι κάνουμε μια μεταπώληση υπηρεσίας χρεώνοντας 10$ και αγοράζοντάς την 5$, άμεσα έχουμε κέρδος 5$. Φυσικά όσα περισσότερα Gigs κάνουμε, τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη μας. Λαμβάνοντας υπόψη μόνο ένα Gig τη μέρα, τα κέρδη μας θα είναι 30 * 5 = 150$ το μήνα, κάτι το οποίο απαιτεί να αφιερώσουμε μόνο λίγα λεπτά της ώρας.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου:

Κάθε καινούριος χρήστης ή πωλητής στο Gigbucks ξεκινάει από το Level 1. Αυτό σημαίνει ότι του επιτρέπεται να πουλήσει τα δέκα πρώτα Gig με $5, άρα η μέθοδος δε μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. Όταν όμως καταφέρει να πετύχει δέκα πωλήσεις με επιτυχία, ο λογαριασμός αναβαθμίζεται στο Level 2 και δίνεται η πρόσβαση για πώληση Gig έως $30. Δηλαδή από εκεί και πέρα αρχίζουμε να μετράμε το κέρδος.

Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου:

Αυτή η μέθοδος απαιτεί ελάχιστο χρόνο, ακόμα και αν ο πωλητής φτάσει σε σημείο να δέχεται πολλές παραγγελίες κάθε μέρα. Από τη στιγμή που ο πωλητής φτάσει στο Level 2, δηλαδή έχουν ήδη πουληθεί δέκα Gigs, η όλη διαδικασία σημαίνει ότι έχει πάρει μπρος και θα κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Βήματα

  • 1. Κάνουμε εγγραφή στο Fiverr.
  • 2. Αναζητούμε στο Fiverr τα πιο δημοφιλή Gigs με τα περισσότερα θετικά Feedbacks. Αφού βρούμε κάτι καλό, αντιγράφουμε την περιγραφή. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο σε περισσότερα αρκεί να μην είναι πανομοιότυπα.
  • 3. Κάνουμε εγγραφή στο Gigbucks και δημιουργούμε όσα Gigs επιλέξαμε από το Fiverr με την ίδια ή με αναβαθμισμένη περιγραφή και τα χρεώνουμε 10$ (ή και περισσότερα όταν φτάσουμε στο Level 2).
  • 4. Μόλις λάβουμε μια παραγγελία επιστρέφουμε στο Fiverr και αγοράζουμε την υπηρεσία με 5$.
  • 5. Η υπηρεσία εκτελείται χωρίς να κάνουμε τίποτα και κερδίζουμε τη διαφορά των 5$ στην Paypal μας.