Πωλήσεις μέσω Internet στο λεπτό

Πωλήσεις μέσω Internet

Εργαλείο που μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε να πουλάμε ψηφιακά προϊόντα με άμεση αποστολή μέσα σε ένα λεπτό!

Στην περίπτωση που θέλουμε να πουλήσουμε ψηφιακά προϊόντα, όπως Ebooks, Videos, Mp3s, Software, DVDs ή οτιδήποτε μπορεί να γίνει Download, χωρίς να μας πιάνει πονοκέφαλος με τη δημιουργία Landing pages ή τoν τρόπο αποστολής, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε μια επαγγελματική λύση που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε μια ιστοσελίδα, είτε σε ένα Blog, είτε ακόμα και στο Facebook ή στο Twitter, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν εργαλείο του DigitalGoodsStore.

Τι είναι το DigitalGoodsStore;

Το DigitalGoodsStore είναι η υπηρεσία που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε Custom Buy Now Buttons τα οποία μπορούμε να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα μας, στο Blog ή στο Facebook και να πουλήσουμε οποιοδήποτε αρχείο που μπορεί να γίνει Download.

Πως λειτουργεί;

Από τη στιγμή που έχουμε στα χέρια μας ένα ψηφιακό προϊόν με τα πνευματικά δικαιώματα πώλησης, είτε το δημιουργήσαμε εμείς είτε όχι, κάνουμε log in στην ιστοσελίδα του DigitalGoodsStore και το κάνουμε upload.

Έπειτα δημιουργούμε ένα Buy Now Button στο χρώμα που μας ταιριάζει και επιλέγουμε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί. Μπορούμε να επιλέξουμε με το πάτημα του κουμπιού να στέλνουμε το χρήστη απευθείας στη σελίδα της Paypal για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με ασφάλεια, είτε να προηγείται μια Landing Page με επιπλέον πληροφορίες του προϊόντος. Στη δεύτερη περίπτωση μπορούμε να διαμορφώσουμε την Landing Page με εικόνες, video και κείμενο με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τέλος με ένα απλό copy – paste στο blog ή στην ιστοσελίδα μας εμφανίζεται το Buy Now Button. Ενώ στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε προώθηση στο Facebook ή στο Twitter κάνουμε απλά ένα copy – paste το Link που οδηγεί απευθείας στην πώληση μέσω της Paypal.

Αυτόματη αποστολή προϊόντων.

Από τη στιγμή που ο χρήστης ολοκληρώσει την πώληση μέσω της Paypal, το DigitalGoodsStore στέλνει αυτόματα ένα email με τις απαραίτητες οδηγίες για να γίνει άμεσα το Download.

Πλεονεκτήματα του DigitalGoodsStore.

  • Εύκολος σχεδιασμός και χρήση.
  • Δωρεάν υπηρεσίες.
  • Άμεση και αυτόματη παράδοση προϊόντων.
  • Δυνατότητα δημιουργίας Eshop μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Δυνατότητα πώλησης μέσω των SocialMedia.
  • Δυνατότητα δημιουργίας LandingPages.
  • Δυνατότητα να αποκτήσεις Affiliates που θα προωθούν τα δικά σου προϊόντα.
  • Ασφαλείς συναλλαγές μέσω Paypal.
  • Μικρές χρεώσεις.

Χρεώσεις.

Η δημιουργία λογαριασμού και οι υπηρεσίες του DigitalGoodsStore είναι απολύτως δωρεάν. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν καταφέρουμε να πουλήσουμε τίποτα, δεν έχουμε καμία απολύτως χρέωση. Για κάθε επιτυχημένη πώληση το DigitalGoodsStore εφαρμόζει μια μικρή χρέωση της τάξης του 5% της αξίας της.

Σημαντική ενημέρωση:

Το Digital Goods Store σταμάτησε να λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε από τον Απρίλιο του 2015, λόγω της επιβολής ΦΠΑ στα ηλεκτρονικά προϊόντα, με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως το μοντέλο λειτουργίας του.

 

Σχετικά άρθρα:

Οδηγός για πωλήσεις με Paypal

Τι πρέπει να γνωρίζεις για πωλήσεις μέσω Paypal

Όταν η PayPal μοίραζε χρήματα