Πως βάζεις διαφημίσεις σε εικόνες

Διαφήμιση σε εικόνες

Πως μπορείς να βγάλεις λεφτά στο internet κάνοντας upload εικόνες μέσα από Revenue Sharing προγράμματα με κέρδη από διαφημίσεις!

Αν είσαι ο τύπος που του αρέσει να βγάζει random φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις κάνει sharing στο internet, τότε υπάρχει τρόπος να βάλεις μερικά extra λεφτά στην τσέπη σου! Μπορεί τα παρακάτω προγράμματα να μην υπόσχονται πολλά κέρδη, παρόλα αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις free upload, δηλαδή δωρεάν photo hosting και ανάλογα με τα views να κερδίζεις ένα ποσοστό προμήθειας από τις διαφημίσεις που προβάλλονται ταυτόχρονα.

Κέρδη από διαφημίσεις σε εικόνες.

Στα Photo Revenue Sharing προγράμματα μπορείς να αξιοποιήσεις το διαφημιστικό χώρο ως προς όφελός σου, τοποθετώντας διαφημίσεις Google Adsense. Κάθε σελίδα που προβάλλει μια φωτογραφία διαθέτει διαφημιστικό χώρο (συνήθως αριστερά και δεξιά), τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς για να βγάλεις κέρδος. Για να χρησιμοποιηθεί αυτός ο τρόπος χρειάζεται απλά ένας λογαριασμός στο Adsense, τον οποίο μπορεί να δημιουργήσει ο καθένας δωρεάν.

Τα κέρδη προέρχονται από τα click που κάνουν οι επισκέπτες στις διαφημίσεις και από τις διαφημίσεις που πληρώνουν ένα ποσό για κάθε 1.000 views. Οι πληρωμές γίνονται από την Google, οπότε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας πληρωμών των παρακάτω προγραμμάτων.

Έχει επιτυχία;

Η επιτυχία των προγραμμάτων Photo Revenue Sharing καθορίζεται κυρίως από το κατά πόσο διαδίδονται οι εικόνες μέσω των Social Media. Όσο αυξάνονται τα views τόσο αυξάνονται και τα κέρδη.

 

Staree logo

Το Staree.com είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείς να δημιουργήσεις ένα profile και να κάνεις upload τις δικές σου εικόνες, τις οποίες στη συνέχεια τις κάνεις share στο Facebook και στο Twitter. Ανάλογα με τα views υπάρχει και το αντίστοιχο κέρδος από τις διαφημίσεις. Αρχικά στην Beta έκδοση του είχε δοκιμαστεί από μεγάλο αριθμό celebrities και πλέον είναι ανοιχτό προς όλους.

Στο Staree για να κερδίσεις χρήματα θα πρέπει να έχεις μεγάλο κοινό στο Facebook, είτε αρκετούς Followers στο Twitter. Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να κάνει apply με το account του Facebook ή του Twitter και κατόπιν μπαίνει στη λίστα αναμονής.

Ιστοσελίδα: staree.com

 

Freerangestock logo

Στο Freerangestock.com μπορείς να γίνεις μέλος ως φωτογράφος και να αρχίσεις άμεσα να κάνεις upload εικόνες. Κάθε μέλος μπορεί να εισάγει το Publisher ID του Adsese του, έτσι ώστε να προβάλλονται διαφημίσεις στις download pages, κερδίζοντας έτσι το 100% των κερδών από αυτές. Επίσης σύμφωνα με το revenue sharing πρόγραμμα της freerange, τα μέλη κερδίζουν και το 50% από τα διαφημιστικά κέρδη στις υπόλοιπες σελίδες, δηλαδή εκτός των download pages.

Ιστοσελίδα: freerangestock.com