Έρευνες αγοράς στην Global Test Market

Global Test Market

Η Global Test Market είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάνελ ερευνών επί πληρωμή σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχεις σε έρευνες αγοράς από ελληνικές εταιρίες και πληρώνεσαι $50 μέσω Paypal. Έτσι απλά!

Πως λειτουργεί το πάνελ ερευνών  της Global Test Market;

Στην Global test market μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή με το email σου ή με το Facebook Account. Μπαίνοντας στο πάνελ είναι σημαντικό να συμπληρώσεις τα Profile Surveys, δηλαδή κάποια ερωτηματολόγια που αφορούν το προφίλ σου, έτσι ώστε να λαμβάνεις τις έρευνες αγοράς που προορίζονται στην ηλικιακή σου ομάδα και στα ενδιαφέροντά σου και να μην απορρίπτεσαι από έρευνες που δεν στοχεύουν σε εσένα. Έπειτα ενημερώνεσαι μέσω email για τις διαθέσιμες έρευνες και τι κερδίζεις από την κάθε μια.

Η σελίδα εγγραφής μελών βρίσκεται σε αυτό το Link: https://www.globaltestmarket.com/

Πόσα χρήματα πληρώνεσαι ανά έρευνα;

Στην Global test market κάθε έρευνα αγοράς αντιστοιχεί σε Marketpoints που φτάνουν μέχρι τα 40, ανάλογα με το χρόνο που απαιτείται για να συμπληρωθεί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα 1000 Marketpoints μπορούν να εξαργυρωθούν για $50 μέσω Paypal, τότε η κάθε έρευνα πληρώνει από $1 έως $2.

Αντίθετα με άλλα πάνελ ερευνών, στην Global test market αν αποκλειστείς από μια έρευνα λόγω κάποιων κριτηρίων, πάλι κερδίζεις Marketpoints χωρίς να συμπληρώσεις την έρευνα. Τα Marketpoints που κερδίζεις σε αυτή την περίπτωση είναι 5. Πολλοί συνήθως χαρακτηρίζουν ως απάτη τα πάνελ ερευνών που "πετάνε εκτός" το χρήστη ενώ συμπληρώνει μια έρευνα, με αποτέλεσμα να μην κερδίζει τίποτα. Στην Global test market αυτό δε συμβαίνει ποτέ!

Screenshot με τα κερδισμένα Marketpoints από τις έρευνες αναλυτικά:

Global Test Market Marketpoints

Τι άλλο κερδίζεις στην Global Test Market; (Referral program)

Η Global test market μέσα από το πάνελ της δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της να προσκαλέσουν μέσω email τους φίλους τους, ώστε να συμμετάσχουν κι αυτοί σε αυτή τη μεγάλη κοινότητα. Όταν κάποιος φίλος ανταποκριθεί σε αυτή την πρόσκληση και συμπληρώσει μια έρευνα, τότε ο πρώτος κερδίζει 20 Marketpoints τα οποία αντιστοιχούν σε $1. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο δεύτερος ώστε να κερδίσει επιπλέον Marketpoints. Έτσι φτάνει κάποιος πιο γρήγορα στα $50 που απαιτούνται για να γίνει Cash Out στην Paypal. Αυτό γίνεται πολύ απλά μέσα από το πάνελ της Global test market, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Global Test Market Referral

Πως εξαργυρώνεις τα Marketpoints;

Όταν συμπληρωθούν 1.000 Marketpoints, είτε συμμετέχοντας σε έρευνες αγοράς, είτε προσκαλώντας φίλους, πηγαίνεις στο πάνελ στην καρτέλα "Rewards" και πατάς το κουμπί "Redeem", το οποίο σημαίνει εξαργύρωση. Με αυτό τον τρόπο μπαίνουν στην Paypal σου τα $50.

Global Test Market Εξαργύρωση πόντων σε λεφτά