Δοκιμάσαμε το ojooo PTC

ojooo watching Ad

Παρουσίαση του PTC site ojooo.com - Απάτη ή έγκυρο; Πόσο πληρώνει για κάθε προβολή διαφήμισης στα δωρεάν μέλη; Αξίζει ή όχι; Το δοκιμάσαμε και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας.

Σημαντική ενημέρωση!

Μετά από πολλά παράπονα μελών για τις σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές και έπειτα από πολύ υπομονή από την πλευρά μας, πιστεύοντας πως θα λυθεί αυτό το σημαντικό ζήτημα, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να το υποστηρίζουμε και να συμμετέχουμε ενεργά.  Όπως γνωρίζουμε από το Forum του Ojooo, πολλοί χρήστες έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα χρόνο χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το προσωπικό της ιστοσελίδας και να πάρουν μια απάντηση.

Στη δική μας περίπτωση το Ojooo μας οφείλει περισσότερα από $140 τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για πάνω από 5 μήνες! Κάθε αξιόπιστο PTC Site προσφέρει γρήγορες πληρωμές στους χρήστες του με αναμονή διάρκειας μικρότερης από 7 ημέρες, πόσο μάλλον για μια εταιρία με έδρα τη Γερμανία...

Το Ojooo βρίσκεται πλέον στην μαύρη λίστα μας και φαίνεται ότι ανήκει σε εκείνα τα PTC που ξεκινούν δυναμικά και αξιόπιστα και στην πορεία φέρονται ως απατεώνες.

Update: 19/03/2015.

 

Τι είναι το ojooo.com;

Το ojooo είναι μια ιστοσελίδα γερμανικής προέλευσης, η οποία παρέχει υπηρεσίες email και πλέον διαθέτει και υπηρεσίες διαφήμισης ως PTC site. Το ojooo αν και καινούριο ανήκει στα έγκυρα PTC sites που πληρώνουν.

Πως κερδίζεις λεφτά από το ojooo;

  • Από διαφημίσεις που πληρώνουν έως $0,01 για κάθε κλικ στα Standard μέλη και έως $0,03 στα αναβαθμισμένα μέλη.
  • Matomy & Super Rewards Offers.
  • Tasks - ερωτηματολόγια.
  • Απευθείας Referrals & Ενοικιαζόμενους.

 

Συμπεράσματα

Θετικά:

PTC διαφημίσεις: Σε καθημερινή βάση διαθέτει αρκετές διαφημίσεις και για τα απλά μέλη, τα έσοδα των οποίων μπορούν να συγκριθούν με αυτά των Premium μελών της Clixsense. Ως μέσο όρο μπορεί κανείς να βγάλει τη μέρα $0,04 - $0,075 μόνο από μερικά click.

Πληρωμές: Το όριο πληρωμών του ojooo είναι ιδιαίτερα χαμηλό και μπορεί κάποιος να το φτάσει μέσα σε ένα μήνα ή και λιγότερο. Η πρώτη πληρωμή εκτελείται όταν ένα μέλος φτάσει τα $2, ενώ οι επόμενες πληρωμές στα $6.

Πολλά μέλη: Το PTC της ojooo μπορεί να είναι καινούριο, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες μέλη και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο παράπονο για πληρωμές. Η πρώτη πληρωμή προς εμάς εκτελέστηκε κανονικά μέσω Paypal, λίγα λεπτά μετά το αίτημα.

Κέρδη από Referrals: Το μεγάλο πλεονέκτημα του ojooo είναι σίγουρα τα κέρδη που προέρχονται από τις συστάσεις. Από τα click των Referrals δίνει περίπου το 50% από τα χρήματα που κερδίζουν.

Αναβάθμιση: Η αναβάθμιση από Standard σε Premium απαιτεί $39 το χρόνο, αλλά διπλασιάζονται τα κέρδη από τις διαφημίσεις και προστίθονται περισσότερες και μεγαλύτερης αξίας. Από τους Referrals προκύπτει αύξηση κερδών που ισοδυναμεί περίπου στο διπλάσιο σε σχέση με το Standard μέλος.

Δοκιμάσαμε να γίνουμε Premium μέλος - Συμπεράσματα:

Μετά από 3 μήνες στο ojooo.com και αφού πληρωθήκαμε 3 φορές και αποκτήσαμε μια ιδιαίτερα καλή εμπειρία, αποφασίσαμε να αναβαθμιστούμε σε Premium για να μελετήσουμε αν όντως μπορούμε να αυξήσουμε τα κέρδη μας.

  • Συγκρίνοντας τα κέρδη μας, σαν Standard member κερδίζαμε καθημερινά, κάνοντας click στις διαφημίσεις, $0,04 - $0,075, ενώ σαν Premium $0,20 - $0,30.
  • Τα κέρδη από τους Referrals αυξήθηκαν όντως περίπου στο διπλάσιο! Ενώ το εκπληκτικό είναι πως, όπως φαίνεται και στο παρακάτω πινακάκι, όσα κερδίζει ο κάθε Referral κάθε μέρα, άλλο τόσο κερδίζει και ο Sponsor.
  • Η απόσβεση του Premium λογαριασμού μπορεί να γίνει άνετα ακόμα και χωρίς Referrals, ενώ ακόμα και με ελάχιστους ενεργούς Referrals τα κέρδη απογειώνονται!
  • Επίσης για κάθε αναβάθμιση ενός Referral σε Premium, το ojooo δίνει στον Sponsor $5.

Ojooo - Προμήθειες από Referrals

Ojooo Premium

Αρνητικά:

Χρόνος φόρτωσης σελίδας: Μετά από μια προβολή διαφήμισης, ο χρόνος που απαιτείται για να ανανεωθεί η σελίδα και να πάμε στην επόμενη, κουράζει..

Όριο Referrals: Ένα μεγάλο μείον του ojooo, είναι ότι τα δωρεάν μέλη δεν έχουν απεριόριστο όριο στους απευθείας και ενοικιαζόμενους Referrals. Για τους απευθείας το όριο είναι 150 και για τους ενοικιαζόμενους 100.

Click από Referrals: Για να πιστωθεί κάποιος το bonus από τα click των referral του, θα πρέπει απαραίτητα να κάνει ο ίδιος 4 κλικ σε διαφημίσεις κάθε μέρα. Κάτι το οποίο σε αναγκάζει να είσαι "stand by" και θεωρούμε άδικη κάθε απώλεια χρημάτων από τους ήδη κερδισμένους referrals.

Offers: Αν και τα Offers προσθέτουν χρήματα στο λογαριασμό μας, στο ojooo τα Offers πληρώνουν πολύ λίγα.. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ακριβώς για τα ίδια Offers, η Clixsense δίνει τα διπλά. Το ίδιο περίπου ισχύει για τα ερωτηματολόγια (Tasks), τα οποία είναι ελάχιστα.

Απόδειξη πληρωμής από το ojooo μέσω Paypal:

Ojooo Paypal Payment Proof