Paidverts και τρελά κέρδη!

Paidverts logo

Τι είναι το Paidverts, πως δουλεύει, και πως κερδίζεις χρήματα; Είναι ένα από τα έγκυρα Sites ή απάτη; Το δοκιμάσαμε και αναλύουμε το πως λειτουργεί, πως πληρώνει και τι το διαφορετικό έχει από όλα τα άλλα PTC Sites!

Σημαντική ενημέρωση:

Ενημερώνουμε κυρίως τα νέα μέλη του Paidverts, ότι μετά το Νοέμβρη του 2015 και πιο συγκεκριμένα μετά το Debt Swap, η ιστοσελίδα έχασε τελείως τη δυναμική της λόγω παύσης των μαζικών αογρών των διαφημιστικών πακέτων από τα ενεργά μέλη του. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το σύστημα αδυνατεί να ανταποκριθεί στην αλλαγή των BAP με διαφημίσεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αποδίδει. Συνιστούμε στα παλαιότερα μέλη να κάνουν υπομονή ελπίζοντας ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους και στα νεότερα μέλη να μην κάνουν αγορές BAP, παρά μόνο να χρησιμοποιούν τα δωρεάν που δίνει κάθε μέρα σε περίπτωση που θέλουν να το δοκιμάσουν. Update 4-4-2016

Στο παρακάτω screenshot φαίνονται: ο αριθμός των BAP που έχουμε, τα οποία δεν μετατράπηκαν σε διαφημίσεις μετά από μήνες και το mini upgrade το οποίο και αυτό μετά από 3 μήνες συνεχίζει και εκτελείται άσκοπα χωρίς να αποδίδει.

Αριθμός BAP και mini upgrade στο Paidverts

Τι είναι το Paidverts;

Το Paidverts.com είναι σίγουρα μια αρκετά πρωτοποριακή ιδέα που για να υλοποιηθεί, χρηματοδοτήθηκε μέσω Crowd Funding και ουσιαστικά αποτελεί μια πλατφόρμα διαφήμισης που βασίζεται στην λογική των PTC Sites. Το Paidverts δίνει την ευκαιρία να διαφημίσεις το Blog, την ιστοσελίδα σου ή ακόμα και Affiliate Links, όπως και να επισκέπτεσαι τις ιστοσελίδες που διαφημίζουν άλλοι χρήστες ενώ συγχρόνως κερδίζεις χρήματα. Το κορυφαίο που έχει αυτή η ιστοσελίδα είναι ότι τα χρήματα που πληρώνεις για να διαφημιστείς, σου επιστρέφονται όλα πίσω αυξημένα κατά 55%. Το Paidverts μπορεί να χαρακτηριστεί και ως PTC, αλλά είναι το μόνο που πληρώνει δολάρια και όχι σεντς για κάθε κλικ! Επειδή όλα αυτά ακούστηκαν και σε εμάς αστεία, το δοκιμάσαμε για να βεβαιωθούμε αν όντως ισχύουν και τα παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο.

 

Πως λειτουργεί;

Στο Paidverts.com υπάρχουν δυο βασικά στοιχεία: Τα  BAP (Bonus Ad Points) και τα Paid Ads (πληρωμένες διαφημίσεις), τα οποία σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους, καθώς όσο περισσότερα BAP έχει ένας χρήστης, τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι και οι πληρωμένες διαφημίσεις που θα βλέπει.

Πληρωμένες διαφημίσεις (Paid Ads): Οι διαφημίσεις αυτές ανανεώνονται καθημερινά δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να τις κλικάρει και να κερδίζει άμεσα το ποσό που αναγράφουν. Το ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι ανάμεσα σε $0,0005 και $200. Η αξία αυτή καθορίζεται από τον αριθμό των BAP που έχει ο χρήστης. Κάθε φορά που εμφανίζεται μια πληρωμένη διαφήμιση αφαιρείται από το λογαριασμό μας ο αντίστοιχος αριθμός των BAP, μέχρις ότου μηδενιστούν.

Paidverts Διαφήμιση $7,50

Bonus Ad Points (BAP): Καθημερινά ο κάθε νέος χρήστης μπορεί να αποκτήσει 400 BAP δωρεάν, ενώ μετά από κάποιο σημείο μέχρι 200 BAP κάνοντας μόνο κάποια κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια. Πέρα από τα δωρεάν BAP, αν ένας χρήστης πληρώσει για να διαφημιστεί, τότε για κάθε $1 θα κερδίσει 3100 BAP, τα οποία αντιστοιχούν ακριβώς σε $1,55. Τα χρήματα αυτά επιστρέφουν όντως πίσω στην τσέπη μας αυξημένα κατά 55%, καθώς τα ποσά από τις πληρωμένες διαφημίσεις αυξάνονται δραματικά. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε χρήστης μπορεί με ένα κλικ να κερδίσει κάποια δολάρια έως και μερικές δεκάδες δολάρια!

Paidverts 50 BAP

Παραδείγματα:

1. Έστω ότι ένας καινούριος χρήστης κάνει Login και παίρνει τα 400 BAP της ημέρας και πληρώνει $1 για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του. Αμέσως αποκτάει 3500 BAP, δηλαδή 3100 από τη διαφήμισή του και 400 BAP που δικαιούται κάθε μέρα. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς, ο χρήστης θα κερδίσει συνολικά 3500*0,0005= $1,75 (1 BAP ισούται με $0,0005) μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς θα εμφανιστούν διαφημίσεις που συνολικά θα έχουν αυτή την αξία.

2. Έστω ότι με το ξεκίνημα ο ίδιος χρήστης βάζει $20 σε διαφήμιση. Τότε προκύπτουν 3100 * 20= 62000 BAP. Τα οποία αντιστοιχούν σε $31.

3. Αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος χρήστης σκέφτεται να επενδύσει $100 για να διαφημίσει εκτενώς κάποια ιστοσελίδα, τότε προκύπτουν 3100 * 100= 310.000 BAP, δηλαδή $155.

 

Απάτη ή πληρώνει το Paidverts;

Η πρώτη μας επένδυση στο Paidverts.com ήταν μόνο $10 σε διαφήμιση και αυτό αρκετές μέρες μετά το πρώτο μας Login στη σελίδα. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε, δείχνει ότι το ποσό που φτάσαμε ήταν $17,70 χωρίς να μηδενιστούν όλα τα BAP. Έπειτα δοκιμάσαμε να κάνουμε Cash out και προς ευχάριστη έκπληξή μας πληρωθήκαμε μέσω Paypal λίγες ώρες μετά την αίτηση πληρωμής. Δεδομένου ότι το Paidverts είναι αρκετά νέο δε μπορούμε να πούμε ότι το εμπιστευόμαστε απόλυτα, αλλά το σίγουρο είναι ότι πληρώνει και στην ώρα του! Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε όλο και περισσότερα χρήματα στο Paidverts και θα δημοσιεύουμε τα ποσά που κερδίζουμε, καθώς και πως εξελίσσεται αυτή η μοναδική σελίδα!

Update Μάρτιος 2015: Μετά από διάφορες επενδύσεις, παρουσιάζουμε τις αναλήψεις χρημάτων που κάναμε τον Ιανουάριο του 2015, δηλαδή στο δεύτερο στάδιο δοκιμής του Paidverts. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν μέσα σε τρεις μέρες από τη στιγμή που τα ζητήσαμε.

28/01/2015 cashout PayPal - $35.28  Details
19/01/2015 cashout PayPal - $70.51  Details
09/01/2015 cashout PayPal - $27.68 Details
02/01/2015 cashout PayPal - $44.96  Details

Μέθοδοι ανάληψης/ αποστολής χρημάτων:

Οι συναλλαγές μέσω Paypal έχουν παγώσει επ' αόριστον και οι χρήστες δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν διαφημίσεις ή να κάνουν ανάληψη χρημάτων.

Η δεύτερη καλύτερη εναλλακτική μέθοδος πληρωμών μετά την Paypal είναι η Payza όπου αυτή χρησιμοποιούμε και προτείνουμε.

Άλλες μέθοδοι πληρωμών: OKPay, NetellerGo, Perfect Money, Payeer, Solid Trust Pay, Bitcoin.

Στρατηγική κέρδους - Τι προτείνουμε;

Όπως προαναφέραμε το Paidverts είναι αρκετά νέο και δεν ξέρουμε τι πορεία θα ακολουθήσει, αν και προς το παρών κινείται αρκετά ανοδικά και πληρώνει στην ώρα του. Η συμβουλή του Click Money είναι να επενδύσεις τόσα, όσα δε λυπάσαι να χάσεις ότι και να συμβεί, κάτι που ισχύει γενικά και όχι μόνο σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η πιο ασφαλής τακτική είναι να επενδύσεις ένα ποσό και τη στιγμή που θα αυξηθεί και θα ξεπεράσει το αρχικό σου κεφάλαιο,  να το τραβήξεις πίσω στην Paypal σου και να επανεπενδύεις συνέχεια μόνο τα κέρδη. Κάθε φορά θα αυξάνονται κατά 55%, οπότε προκύπτει μόνο καθαρό κέρδος. Αν για παράδειγμα βάλει κάποιος $50 θα κερδίσει συνολικά $77,5. Από τη στιγμή που κάνουμε Cash out τα $50, τότε θα μείνει υπόλοιπο $27,5 στο λογαριασμό μας, το οποίο μπορεί να αυξάνεται κάθε φορά κατά 55% και να ακολουθεί αυτή την πορεία: $27,5 -> $42,625 -> $66,06 -> $102,393 -> $158,70 -> $246 -> $381,3 ->...

Μια άλλη τακτική είναι να ξεκινήσεις από κάποιο μικρό ποσό, έτσι ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και κάθε φορά να αυξάνεις την επένδυση, κάνοντας cash out ανά διαστήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς πολύ γρήγορα να φτάσεις σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χωρίς να διακινδυνεύεις τα πάντα. Όταν φτάσεις το επιθυμητό ποσό που προσβλέπεις, κάνεις Cash out όλα τα χρήματα και ξεκινάς πάλι από την αρχή έχοντας βάλει αρκετά λεφτά στην Paypal σου!

www.paidverts.com

Τα κέρδη μας από το Paidverts:

Το πρώτο μας βήμα ήταν να επενδύσουμε $10 σε διαφήμιση και όπως μαρτυράει το βίντεο, καταφέραμε να εισπράξουμε $17,70.

Το δεύτερο μας βήμα είναι να ανεβάσουμε αυτό το ποσό για να προκύψουν μεγαλύτερα έσοδα. Έτσι προχωρήσαμε σε αγορά διαφήμισης αξίας $31. Με αυτό τον τρόπο το Paidverts μας έδωσε 96100 BAP. Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των χρημάτων εμφανίστηκαν διαφημίσεις αξίας $3,20 οπότε κερδίσαμε $48 και συνεχίζουμε..

Paidverts Διαφημίσεις με 96100 BAP

Μετοχές στο Paidverts:

Στις 31 Δεκεμβρίου 2014, όπως παρατηρήσαμε όλοι, πραγματοποιήθηκε σε όλους τους χρήστες ανταλλαγή των BAP σε μετοχές της επιχείρησης με σκοπό να πάρει τα πάνω της η πλατφόρμα και να ισσοροπηθούν τα κέρδη με τις πληρωμές. Από 1 Ιανουαρίου 2015 τα μέλη που έχουν μετοχές στον λογαριασμό τους μπορούν είτε να τις ανταλλάξουν με BAP ή χρήματα είτε να τις κρατήσουν και να κερδίζουν μέρισμα σε χρήμα που προστίθεται στο υπόλοιπο των κερδών τους.

Από πλευράς μας έγινε ανταλλαγή των BAP με 42 μετοχές, τις οποίες αποφασίσαμε να εξαργυρώσουμε ξανά σε BAP. Η τιμή στην οποία πουλήσαμε τις μετοχές ήταν μικρότερη, αλλά ολοκληρώθηκε περίπου σε ένα 24ωρο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Paidverts - Οι μετοχές μας

Τα μερίσματα όντως αποφέρουν κάποια κέρδη κάθε εβδομάδα, αλλά είναι αρκετά μικρά κρατώντας λίγες μετοχές.

Μερίσματα στο Paidverts

Πως πουλάμε τις μετοχές;

Για να πουλήσουμε ή να ανταλλάξουμε τις μετοχές που έχουμε στο Paidverts, πάμε στην ιστοσελίδα Mytrafficvalue.com και κάνουμε Log in με τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιούμε στο Paidverts. Έπειτα ακολουθούμε το σύνδεσμο "Shareholder Marketplace" και στην καρτέλα "My Shares" επιλέγουμε "Sell your Shares". Αποφασίζουμε αν θα πουλήσουμε τις μετοχές και σε ποια τιμή κλικάροντας "Sell Your Shares" ή "Sell Your Shares For BAP".

Τι νεότερο υπάρχει στο Paidverts:

  • Ιανουάριος 2016: Το Paidverts σταμάτησε να αποδίδει με τεράστιες καθυστερήσεις στη μετατροπή των BAP σε διαφημίσεις. Δεν συνιστούμε πλέον αγορές διαφημίσεων, παρά μόνο χρήση των δωρεάν BAP που δίνει καθημερινά.
  • Debt Swap 16 Νοέμβρη 2015: Τα χρήματα μετατρέπονται σε BAPS με αναλογία 2000 BAP/ 1$ Οι λόγοι και πληροφορίες αναγράφονται εδώ.
  • Περίπου στις 10 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή των BAP με μετοχές της εταιρίας για άλλη μια φορά. Συνιστούμε στους χρήστες να μην επενδύσουν μεγάλα ποσά μέχρι την αλλαγή, έτσι ώστε να αποφύγουν στη συνέχεια να μπουν στη διαδικασία να πουλήσουν τις μετοχές έναντι χρημάτων ή BAP και να χάσουν χρόνο από τα κέρδη.
  • Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 2015 η Paypal μπλόκαρε το λογαριασμό του Paidverts λόγω της μεγάλης μεταφοράς χρημάτων με σκοπό να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Είναι μια συνιθισμένη διαδικασία που διαρκεί λίγο παραπάνω από ένα μήνα, από τη στιγμή που σταλούν τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι πληρωμές γίνονται μέσω εναλλακτικών εταιριών από αυτή της Paypal, όπως Payza, Neteller, Perfect Money, EgoPay κ.τ.λ..