Clixsense Tips

Clixsense tips

Κόλπα, συμβουλές, οδηγίες και video-tips για να βγάλεις λεφτά από την Clixsense!

Το PTC site της Clixsense δεν είναι απλά ένα Paid To Click site, όπου η μόνη δυνατότητα για να βγάλεις λεφτά είναι μέσω των click σε διαφημίσεις. Όπως αναφέρεται και στο άρθρο για την Clixsense, που περιγράφει τους τρόπους που μπορείς να κερδίσεις λεφτά, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αποτελεί ένα πολυδιάστατο χώρο διαφήμισης.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποιες οδηγίες, συμβουλές και tips, ώστε να εκμεταλλευτείς όλους τους τρόπους για να βγάλεις περισσότερα λεφτά μέσω της Clixsense. Αν δεν είσαι ήδη μέλος, μπορείς να κάνεις εγγραφή δωρεάν στην ιστοσελίδα: www.clixsense.com

Πως κερδίζεις το Daily Checklist Bonus (Οδηγίες);

Το Daily Checklist Bonus είναι μια επιβράβευση που δίνει η Clixsense στα ενεργά μέλη σε καθημερινή βάση. Τα premium μέλη συμπληρώνοντας το Checklist κερδίζουν επιπλέον 12% στα καθημερινά τους κέρδη, ενώ τα απλά μέλη κερδίζουν bonus 5%.

Για να κερδίσεις το Checklist bonus θα πρέπει να κάνεις τα παρακάτω:

 • Να κάνεις τουλάχιστον 6 click στις  PTC διαφημίσεις.
 • Να πραγματοποιήσεις τουλάχιστον 20 προσπάθειες στο παιχνίδι ClixGrid.
 • Να κάνεις τουλάχιστον μια επίσκεψη στο forum της Clixsense.
 • Και τέλος να ολοκληρώσεις 10 Tasks της Crowdflower ή να ολοκληρώσεις 2 Offers ή 5 Tasks και 1 Offer.

Πόσα λεφτά κερδίζω από το Daily Checklist Bonus;

Το bonus αυξάνεται όσο αυξάνονται τα καθημερινά σου κέρδη και δίνεται πάντα στο τέλος της ημέρας. Όσα περισσότερα χρήματα κερδίσεις σε μια μέρα από τα tasks ή τα offers ή ακόμα και από το Clixgrid, τόσο αυξάνεται και το bonus.

Αν για παράδειγμα ένα premium member παίξει στο Clixgrid και είναι η τυχερή του μέρα και κερδίσει τα $10, τότε παίρνει άλλα $1,20 bonus. Στις δύο παρακάτω εικόνες φαίνονται κάποια πολύ καλά παραδείγματα.

Checklist Bonus in Clixsense   Checklist Bonus - Clixsense

Το Daily Checklist Bonus ανεβαίνει μέχρι +16%

Από τις 29/06/2014 η Clixsense ανέβασε τα κέρδη των Standard μελών κατά 7% και των Premium κατά 16% μέσω του Daily Bonus. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ακριβώς πως προκύπτει αυτό το Bonus μέσα από το λογαριασμό μας:

Το νέο Checklist Bonus της Clixsense

PTC Ads - Συμβουλές.

Οι PTC διαφημίσεις ανανεώνονται καθημερινά και τα ποσά που πληρώνουν εξαρτώνται από τους διαφημιζόμενους. Οι διαθέσιμες διαφημίσεις που μπορείς να κάνεις click και να πληρωθείς, δεν είναι μόνο αυτές που εμφανίζονται κατά την πρώτη σου είσοδο στην Clixsense, αλλά ανανεώνονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 • Αν κάνεις login και δε σου εμφανίσει αμέσως PTC Ads, τότε θα πρέπει να περιηγηθείς στην Clixsense και μετά από λίγο θα εμφανιστούν!
 • Οι PTC Ads που πληρώνουν $0,02 για κάθε click έχουν την τάση να εμφανίζονται τις βραδινές ώρες, δηλαδή τα απογεύματα σε ώρα Νέας Υόρκης.

Clixsense Offers - Συμβουλές.

 • Τα offers που διαθέτει η Clixsense πληρώνουν πολύ καλά και θα πρέπει να τα επισκέπτεσαι συχνά για να διαπιστώνεις αν υπάρχει κάποιο νέο διαθέσιμο.
 • Οι έρευνες είναι κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο στην Clixsense και αποτελούν τον πιο καλό τρόπο να κερδίσεις γρήγορα λεφτά.
 • Οι κάτοικοι της Αμερικής είναι οι πιο ωφελημένοι από τις έρευνες, καθώς υπάρχουν σχεδόν πάντα διαθέσιμες και μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να κερδίσουν $5 - $10 και αυτό σε καθημερινή βάση.
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες μέσω της Clixsense, μπορείς να επισκεφτείς τα Offers που παρέχουν οι άλλες εταιρίες μέσω της Clixsense., δηλαδή οι SupersonicAds, Matomy και TokenAds.

Κόλπα για να κερδίσεις το ClixGrid.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο κόλπο για να κερδίσεις στο ClixGrid. Είναι καθαρά θέμα τύχης και επιμονής. Οι πιθανότητες να κερδίσεις δεν είναι λίγες, αλλά ούτε και πολλές. Αποτελείται από ένα τετράγωνο 30x20, δηλαδή από 600 τετραγωνάκια. Τα bonus που κρύβονται πίσω από τα τετράγωνα κάθε φορά που παίζεις είναι παραπάνω από 2, άλλα άγνωστο το πόσα. Εγώ έχει τύχει να κερδίσω 2 Bonus σε μια μέρα, το ένα ήταν $0.10 και το άλλο $0,50. Οπότε λογικά το τρίτο bonus είναι τα $10 ή τα $5.

Θεωρητικά υπάρχουν πάντα τα εξής bonus: $0,10 - $0,25 - $0,50 - $1 - $5 - $10 και σίγουρα 2 x 5 προσπάθειες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο από αυτά περισσότερες φορές. Από τη στιγμή που κάθε μέρα υπάρχουν διαθέσιμες 30 προσπάθειες και 60 για τους premium, οι ελπίδες να κερδίσεις δεν είναι ούτε λίγες ούτε πολλές.

Crowdflower Tasks - Οδηγίες - Video - Συμβουλές.

Τα ερωτηματολόγια της Crowdflower είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος να βγάλει κάποιος λεφτά μέσα από την Clixsense και για αυτό το λόγο έχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες πιστούς οπαδούς. Δυστυχώς επειδή πλέον έχουν γίνει ανάρπαστα, θα πρέπει να τα κυνηγάς όταν είναι διαθέσιμα και ιδίως αυτά που συμπληρώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 • Κερδίζοντας $50 από τα tasks παίρνεις άμεσα $5 bonus.
 • Κάθε εβδομάδα υπάρχει ο διαγωνισμός των $100 στα Tasks και το κερδίζουν οι 10 που θα συμπληρώσουν τα περισσότερα.
 • Νέα Tasks εμφανίζονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τα περισσότερα τις βραδινές - πρωινές ώρες Ελλάδας.
 • Συμπληρώνοντας πολλά Tasks, με ποσοστό σωστών πάνω από 90%, λαμβάνεις επιπλέον χρηματικά Bonus.

Συμβουλές:

 • Η καλύτερη μέθοδος είναι η εξάσκηση! Όσο εξοικειώνεσαι με τα ερωτηματολόγια, τόσο θα αυξάνεται και ο χρόνος συμπλήρωσής τους. Τις περισσότερες φορές ένα είδος ερωτηματολογίου επαναλαμβάνεται, οπότε γνωρίζοντας τον τρόπο γίνεται παιχνιδάκι!
 • Δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες! Αν ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες, τότε πραγματικά δεν αξίζει ο κόπος. Ο χρόνος που θα σπαταλήσεις για κάποια cents θα σε κάνει να μη θες να τα ξαναδείς μπροστά σου. Στα παρακάτω video δίνονται κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο χρόνο μπορείς να εξοικονομήσεις κάνοντας τα Tasks "σχεδόν με κλειστά μάτια", κερδίζοντας τα χρήματα γρήγορα!
 • Μέσω του panel της Crowdflower μπορείς να συμπληρώσεις τεστ γνώσεων της Αγγλικής γλώσσας. Αν τα περάσεις τότε θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα Tasks, τα οποία είναι exclusive!

Video Clixsense για γρήγορα Tasks - ερωτηματολόγια επί πληρωμή.


Πως μπορείς να βγάλεις λεφτά από ερωτηματολόγια από click_er

Video Clixsense για γρήγορα Tasks - ερωτηματολόγια (Μέρος δεύτερο).


Βγάζοντας λεφτά από ερωτηματολόγια part2 από click_er

Video Clixsense tasks - ερωτημοτολόγια με λεφτά (Μέρος Γ')


make money completing tasks από click_er