Εργασία από το σπίτι ως Freelancer

Freelancer

Εργασία και εισόδημα από το σπίτι μέσω της freelancer! Μάθε πως και δοκίμασε!

Η Freelancer είναι το μεγαλύτερο outsourcing – crowdsourcing marketplace για μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι μια ιστοσελίδα που συνδέει πάνω από 6,7 εκατομμύρια εργοδότες και υπαλλήλους (freelancers) σε πάνω από 234 χώρες. Μέσα από την freelancer έχουν ολοκληρωθεί χιλιάδες projects αξίας άνω των 678 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε μέρα δημοσιεύονται χιλιάδες νέες εργασίες που πραγματοποιούνται online. Εάν θέλεις πραγματικά να εργαστείς από το σπίτι σου μέσω internet, τότε δε θα πρέπει να σε αφήσει αδιάφορο.

Δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου ως freelancer.

Ως freelancer μπορείς να εργαστείς ολοκληρώνοντας projects, σε οτιδήποτε αφορά δουλειές που μπορούν να γίνουν σε ένα υπολογιστή. Για να κερδίσεις μια δουλειά online στην freelancer θα πρέπει να κυνηγήσεις ένα project στο αντικείμενο που γνωρίζεις καλύτερα ή έχεις κάποιο ταλέντο ή ειδικές γνώσεις. Για παράδειγμα αν δεν γνωρίζεις άπταιστα μια ξένη γλώσσα, τότε δεν είναι ιδανικό να ψάχνεις να δουλέψεις σε ένα project που αφορά μεταφράσεις. Αντιθέτως αν γνωρίζεις καλά photoshop και θα σχεδίαζες κάτι με πληρωμή, τότε ιδανικό θα ήταν να ψάξεις projects που αφορούν graphic designer.

Στην freelancer μπορείς να βρεις χιλιάδες projects που αφορούν δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες. Από απλό γράψιμο κειμένων στο word ή στο excel, μέχρι σχεδιασμό ιστοσελίδων, προγραμμάτων και υπηρεσίες marketing. Οι δυνατότητες είναι πολλές, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις την κατάλληλη δουλειά και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να βγάλεις λεφτά!

Πόσα λεφτά μπορώ να κερδίσω δουλεύοντας από το σπίτι ως freelancer;

Στην freelancer το ελάχιστο χρηματικό ποσό που μπορείς να ζητήσεις είναι $30. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το χρόνο που θα χρειαστείς για κάποιο project και τις γνώσεις που απαιτούνται, μπορείς να κάνεις μια πολύ μεγαλύτερη προσφορά και να βγάλεις ολόκληρο μισθό. Ολοκληρώνοντας πετυχημένα projects, εκτός από τα χρήματα θα λαμβάνεις και αξιολογήσεις από τους εργοδότες, οπότε η καλή δουλειά αναγνωρίζεται και θα φαίνεται δημόσια στους μελλοντικούς σου εργοδότες.

Freelancer και πληρωμές.

Από τη στιγμή που θα εγκριθεί η δουλειά σου και θα παραδοθεί στον εργοδότη σου, η εταιρία που μεσολαβεί, δηλαδή η Freelancer, θα λάβει την πληρωμή σου και θα σου την εξασφαλίσει στο λογαριασμό σου. Η μέθοδος πληρωμής είναι καθαρά δική σου επιλογή, είτε μέσω Paypal, είτε με άμεση τραπεζική κατάθεση.

Φόροι και τέλη από τη freelancer.

Η Freelancer, η οποία μεσολαβεί ανάμεσα σε εσένα και τον εργοδότη θα εισπράξει τέλη όταν ολοκληρωθεί μια πληρωμή από ένα εργοδότη. Τα τέλη κυμαίνονται από 3% έως 13% του ποσού που θα κερδίσεις ολοκληρώνοντας ένα project. Όσων αφορά τους φόρους για τις υπηρεσίες που παρέχεις είσαι υπεύθυνος να τους αποδόσεις στο κράτος που ανήκεις ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Εγγραφή στην Freelancer.

Μπορείς να γίνεις μέλος δωρεάν και να ξεκινήσεις άμεσα να κάνεις αιτήσεις για να δουλέψεις πάνω σε projects που σε ενδιαφέρουν. Ως free member μπορείς να κάνεις έως και 10 αιτήσεις το μήνα. Εάν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις online, κάνεις sign up επιλέγοντας “I am looking to Work”.

www.freelancer.com