Ερωτηματολόγια επί πληρωμή

Ερωτηματολόγια επί πληρωμή

Μάθε πως μπορείς να γίνεις και εσύ ένας taskworker και να βγάλεις λεφτά συμπληρώνοντας απλά ερωτηματολόγια σε πλατφόρμες crowdsourcing!

Τι είναι οι πλατφόρμες crowdsourcing;

Οι πλατφόρμες crowdsourcing φέρνουν σε επαφή τoυς taskworkers με τις εταιρίες που θέλουν να συμπληρωθούν τα projects τους με τη μορφή ερωτηματολογίων. Λειτουργούν αρκετά διαφορετικά σε σχέση με τις έρευνες επί πληρωμή, όπου κάποιος λέει απλά τη γνώμη του.

Τι είναι τα Tasks;

Τα Tasks είναι ερωτηματολόγια, συνήθως με ερωτήσεις Yes or No, ή κατηγοριοποίηση προϊόντων ή καταχώρηση αποτελεσμάτων από τις μηχανές αναζήτησης. Τα Tasks βασίζονται στην ιδέα του ότι, η ανθρώπινη νοημοσύνη πολλές φορές μπορεί να δώσει πιο ικανοποιητικές απαντήσεις από ένα υπολογιστή. Τα Tasks αντιπροσωπεύουν ερωτηματολόγια, που απαιτούν συμπλήρωση από ένα άτομο που θα εισάγει πληροφορίες και θα πληρώνεται με ένα προκαθορισμένο χρηματικό ποσό κάθε φορά που ολοκληρώνει ένα.

Τύποι ερωτηματολογίων

  • Yes or No questions - πρέπει να αποφανθείς σε μια ερώτηση με ένα απλό Ναι ή Όχι.
  • Categorize - ανάλογα με τις πληροφορίες που δίνονται πρέπει να κατηγοριοποιήσεις προϊόντα ή υπηρεσίες.
  • Data entry - περιλαμβάνει αναζήτηση πληροφοριών στις μηχανές αναζήτησης και εισαγωγή αυτών.
  • Identify - αναγνώριση αντικειμένων από εικόνες ή video.

Κέρδη από ερωτηματολόγια επί πληρωμή

Ανάλογα με το είδος του ερωτηματολογίου, το χρόνο συμπλήρωσης και την ικανότητα που απαιτείται για τη συμπλήρωσή του, για το κάθε Task ορίζεται ένα χρηματικό ποσό. Συνήθως τα περισσότερα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται σε χρόνο μερικών δευτερολέπτων ή μερικών λεπτών. Από εκείνα τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να κερδίσεις ελάχιστα cents, αλλά ταυτόχρονα σου δίνουν τη δυνατότητα να συμπληρώσεις πολλά, οπότε αντισταθμίζεται ο χρόνος με το χρηματικό ποσό. Βέβαια δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα ερωτηματολόγιο όπου συμπληρώνεται γρήγορα και προσφέρει μεγαλύτερες πληρωμές. Τα χρηματικά ποσά που μπορείς να κερδίσεις από κάθε ερωτηματολόγιο κυμαίνονται από $0,01 μέχρι μερικά δολάρια.

Τι χρειάζεται να κάνω για να συμμετέχω σε ερωτηματολόγια επί πληρωμή;

Για να γίνεις ένας Taskworker χρειάζεται η γνώση της Αγγλικής γλώσσας, σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορείς να σερφάρεις στο διαδίκτυο και να αντιλαμβάνεσαι απλές πληροφορίες. Τα περισσότερα Tasks είναι στα Αγγλικά, αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και σε άλλες γλώσσες όπου μπορούν να συμπληρωθούν με τη βοήθεια του Google Translation.

Για να γίνεις μέλος σε μια πλατφόρμα crowdsourcing χρειάζεται απλά ένα email και ένας λογαριασμός Paypal, όπου θα αντλείς τα κέρδη σου.

Στα παρακάτω Reviews υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να επιλέξεις σε ποια πλατφόρμα θα εργαστείς ως Taskworker. Βέβαια η καλύτερη επιλογή είναι να γίνεις μέλος σε όλες τις πλατφόρμες, έτσι ώστε να βρεις τα ερωτηματολόγια που σου ταιριάζουν περισσότερο, είτε για να συμμετέχεις παράλληλα κερδίζοντας περισσότερα χρήματα.

CrowdFlower Tasks

Crowdflower logo

Review για την βραβευμένη πλατφόρμα της CrowdFlower. Πως οι Taskworkers κερδίζουν λεφτά από ερωτηματολόγια!

Read more: CrowdFlower Tasks

CloudCrowd Tasks

CloudCrowd logo

Review για την πλατφόρμα της CloudCrowd. Πως λειτουργεί και πως μπορείς να βγάλεις χρήματα από ερωτηματολόγια μέσω του Facebook.

Read more: CloudCrowd Tasks