Online Sales

Online πωλήσεις

Μάθε πως μπορείς να βγάλεις λεφτά στο internet από online πωλήσεις σε ηλεκτρονικά καταστήματα, ή φτιάχνοντας το δικό σου online store.

Πολλοί άνθρωποι, δυσαρεστημένοι με την δουλειά τους ή άνεργοι, ψάχνουν ένα τρόπο για να ξεφύγουν από την καθιερωμένη σχέση μεταξύ αφεντικού - υπαλλήλου, αποσκοπώντας στην ανεξαρτησία τους. Αν και υπάρχουν νέες ιδέες και επιχειρηματικό πνεύμα, διστάζουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα για πολλούς λόγους...όπως αρχικό κεφάλαιο, τράπεζες, δάνεια, ρίσκο, γραφειοκρατία, επαγγελματικός χώρος, υπάλληλοι, γνώσεις και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο οι online πωλήσεις έρχονται να δώσουν τη λύση. Στο internet η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ή η προώθηση προϊόντων μέσα από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα καταρρίπτουν όλα τα εμπόδια των φιλόδοξων νέων.

Για να κάνεις πωλήσεις online

  • Το αρχικό κεφάλαιο που απαιτείται για τη δημιουργία ενός eshop είναι ελάχιστο και στην περίπτωση προώθησης προϊόντων μέσω των γνωστών eshop ή των online marketplace (ebay, amazon) είναι μηδαμινό.
  • Δε χρειάζεται να μπλέξεις με τράπεζες - δάνεια και υποθήκες.
  • Το ρίσκο που καλείσαι να πάρεις είναι αμελητέο και υποφερτό.
  • Ο επαγγελματικός χώρος μπορεί να είναι το ίδιο σου το σπίτι.
  • Για μια μικρής εμβέλειας επιχειρηματικής δραστηριότητας ίσως να μη χρειαστείς κανένα υπάλληλο.
  • Οι γνώσεις που απαιτούνται κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα clickmoney θα σε πληροφορήσει μέσα από τα άρθρα της και θα σε εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσεις να πουλάς onine.
  • Θα χρειαστείς ένα υπολογιστή με σύνδεση στο internet.

Μέσα από τα online ηλεκτρονικά καταστήματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο, να αρπάξεις ευκαιρίες και να βγάλεις μια περιουσία ή ένα εισόδημα δουλεύοντας από το σπίτι σου. Αν είσαι φιλόδοξος και έχεις όρεξη να διαθέσεις χρόνο για να εξοπλιστείς με πληροφορίες και να αποκτήσεις εμπειρία, θα το πετύχεις και θα ζεις από αυτό. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος, τότε πάλι μπορείς να κερδίσεις χρήματα, αλλά μέχρι εκεί. Μπορείς να πουλήσεις σχεδόν οτιδήποτε, είτε στην εγχώρια αγορά, είτε στη διεθνή αγορά μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το ebay, το amazon ή δημιουργώντας το δικό σου.

Πώς να ξεκινήσω;

Το πρώτο βήμα είναι να ενημερωθείς μέσα από τα άρθρα του clickmoney για τις δυνατότητες που σου προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα και να πάρεις κάποιες πολύτιμες ιδέες που θα σου αποφέρουν χρήματα, καθώς και να επιλέξεις τον τρόπο που θα βγάλεις χρήματα.

Το δεύτερο βήμα είναι να γίνεις μέλος. Μπορείς να γραφτείς σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα δωρεάν και να συνδυάσεις τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν. Παράλληλα δημιούργησε και ένα λογαριασμό PayPal για να κάνεις ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές.

Τρίτο βήμα είναι να πραγματοποιήσεις μια πώληση. Αρχικά δοκίμασε να πουλήσεις κάποιο προσωπικό αντικείμενο, για να δεις και στην πράξη πως λειτουργεί η διαδικασία, να αποκτήσεις την πρώτη σου εμπειρία και τα πρώτα σου λεφτά. Παρακάτω εξηγώ τους τρόπους και τις μεθόδους για να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα.

Κατασκευή e-shop: Γίνεται και δωρεάν

e-shop icon

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop δωρεάν, χωρίς κόστος; Ιδέες για το τι μπορούμε να πουλήσουμε Online και πως να το αποστείλουμε.

Read more: Κατασκευή e-shop: Γίνεται και δωρεάν

Drop shipping: Τι είναι και πως λειτουργεί

Η μέθοδος του Dropshipping

Περιγραφή της τεχνικής του Drop shipping. Πως μπορείς να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε συνεργασία με χονδρέμπορους πουλώντας προϊόντα, χωρίς να αγοράζεις απόθεμα;

Read more: Drop shipping: Τι είναι και πως λειτουργεί

Πως πουλάς eBooks στο eBay

Πουλώντας eBooks στο eBay

Οδηγός πώλησης ηλεκτρονικών βιβλίων σε μορφή pdf ή CD - DVD στο eBay. Ποιους κανονισμούς και κριτήρια θέτει το eBay για πωλήσεις eBooks. Τι επιτρέπεται και τι όχι στις πωλήσεις ψηφιακών προϊόντων μέσω eBay;

Read more: Πως πουλάς eBooks στο eBay

Πως πουλάς eBooks στο Amazon

Πώληση e-book στο Amazon

Πως μπορείς να πουλήσεις e-books στο Amazon μέσω του Kindle Store; Ποια είναι η καλύτερη τιμή πώλησης και πως θα κάνεις τη μετατροπή του εγγράφου σε μορφή .epub για να αναγνωρίζεται από τον Kindle reader;

Read more: Πως πουλάς eBooks στο Amazon

Πως φτιάχνεις ένα eBook

Πως φτιάχνεις ένα ebook σε pdf

Όλα τα προγράμματα και τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις εύκολα το δικό σου e-book σε μορφή .pdf από το μηδέν βήμα – βήμα, όπως και ένα μοναδικό 3D εξώφυλλο που να μοιάζει με κανονικό βιβλίο του εμπορίου.

Read more: Πως φτιάχνεις ένα eBook

Πωλήσεις μέσω Internet στο λεπτό

Πωλήσεις μέσω Internet

Εργαλείο που μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε να πουλάμε ψηφιακά προϊόντα με άμεση αποστολή μέσα σε ένα λεπτό!

Read more: Πωλήσεις μέσω Internet στο λεπτό